Opgaver for Børn

★★Det samlede antal børns aktiviteter på WEBSINCLOUD.COM er 147.367★★

★★Samlet antal kategorier: 55. Samlet antal øvelser: 3.067★★

Øvelser generatorer

Periodiske System Interaktive

Periodiske System
Vi bringer dine favoritaktiviteter til dig på WebsInCloud, så du kan øve dig og have det sjovt på en let måde hjemmefra! Til børn og endda de allermindste i huset tilbyder vi alle yndlingsaktiviteter og opgaver.

Opdag vores opgaver og øvelser til træning

Til alle aldre!

Aktiviteter til sjov og nem læring for dig

Vi ved, hvor svært det er at finde egnede aktiviteter online og hvor sjovt det er at bruge dem. Det er en didaktisk, sjov og enkel måde at begynde at bruge en computer på. Find dine favoritaktiviteter inden for grafomotorik, nem matematik som addition, subtraktion, division, multiplikation og multiplikationstabellen, lær at fortælle tiden, forbind prikker, løs labyrinter, udvid dit ordforråd, lær alfabetet, lav håndarbejde, udforsk geometriske figurer, forbind tegninger og meget mere. Find disse aktiviteter og nyd denne tid for dig selv. Ønsker du en aktivitet, som du ikke kan finde? Du skal bare vente, og hos WebsInCloud vil vi tilføje den, så du snart kan øve dig på dine favoritaktiviteter! Find din yndlingsaktivitet blandt mere end 2.000 forskellige opgaver og øvelser, der altid er tilpasset din alder. Vi har opgaver fra simple og nemme til mere komplekse for ældre børn. Vi har det til dig!

    Du skal bare:

  • finde den ønskede type aktivitet.
  • vælge den specifikke øvelse.
  • udskrive den for at udføre den og lære.
Sjov dig, lad dig inspirere og nyd en god tid med dig selv og dine venner. Hos WebsInCloud vil vi give dig de bedste aktiviteter og opgaver til børn, til de små og til alle aldre. Det er tid til at give slip på din fantasi.

Fremad!